Uncategorized

Incheiere proiect

>Back

Announcement

Finalizarea proiectului “Extinderea afacerii BIS pepiata internationala a solutiilor IT de efectuare a tranzactiilorfinanciare, prin participarea cu stand propriu la conferintamondiala SIBOS 09 Hong-Kong”

S.C. Business Information Systems (BIS) S.R.L. a finalizatîn data de 20.10.2009 activitatile prevazute în contractului definantare nr. 25i/ 20.05.2009 cu Ministerul Întreprinderilor Micisi Mijlocii, Comertului si Mediului de afaceri. Proiectula avut ca rezultat asigurarea unei componente importante dinstrategia de internationalizare a companiei Business InformationSystems (BIS) S.R.L. prin participarea cu stand propriu sipromovarea la conferinta mondiala si târgul international SIBOS 09- Hong Kong, ceea ce va permite extinderea afacerii companiei pepiata externa cu oferta proprie din domeniul solutiilor IT deefectuare a tranzactiilor financiare. Prin realizarea proiectuluise preconizeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 40% în urmatorii3 ani, asigurarea celor 49 locuri de munca existente si crearea a 6noi locuri de munca în cadrul companiei.

Proiectul, care primestefinantare din Fondul European de DezvoltareRegionala Programul OperationalSectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” (Axa Prioritara 1 “Un sistem inovativsi ecoeficient de productie”, Domeniul de interventie 1.1 -“Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata aîntreprinderilor, în special a IMM”, Operatiunea 1.1.3 – “Sprijinpentru accesul pe noi piete si internationalizare”), afost implementat în perioada iunie 2009 – octombrie2009, la sediul BIS din Bucuresti, Calea Vitan 23C, sector 3, si înHong-Kong, la conferinta SIBOS 09.

S.C. Business Information Systems (BIS)S.R.L. are ca obiect de activitate dezvoltarea software-ului deaplicatii si servicii conexe în domeniul solutiilor pentruefectuarea tranzactiilor financiare

Valoarea totala finala aproiectului a fost de 328.255,40 lei, din care valoarea finantariinerambursabile solicitate (din Fondul European deDezvoltare Regionala si Bugetul National) este de187.178,25 lei.