Uncategorized

Titlu proiect

<Back

Announcement

Participarea BIS la SIBOS 09Hong-Kong”, cofinantata din Fondul European de Dezvoltare Regionalaprin Programul Operational Sectorial “Cresterea CompetitivitatiiEconomice”

S.C. Business Information Systems(BIS) S.R.L. si OI/ AM Ministerul Întreprinderilor Mici siMijlocii, Comertului si Mediului de afaceri, au semnat în20.05.2009 contractul de finantare pentru un proiect care va aveaca rezultat asigurarea unei componente importante din strategia deinternationalizare a companiei Business Information Systems (BIS)S.R.L. prin participarea cu stand propriu si promovarea laconferinta internationala SIBOS 09 – Hong Kong.

Finantarea din Fondul European deDezvoltare Regionala prin Programul Operational Sectorial”Cresterea Competitivittaii Economice”, operatiunea “Sprijin pentruaccesul pe noi piete si internationalizare” are ca obiectivsprijinirea dezvoltarii durabile a IMM-urilor, în vederearealizarii obiectivului general al POS CCE privind crestereareprezentativitatii produselor din România pe pietele externe, înconformitate cu principiile dezvoltarii durabile si reducereadecalajelor în comparatie cu productivitatea medie a UniuniiEuropene.

Avand adoptate tehnologiile de vârf sistandardele de facto impuse la nivel european si la nivelulindustriei de plati, BIS isi consolideaza pozitia de competitor desucces pe piata Uniunii Europene si nu numai, aplicând strategia deinternationalizare, în cadrul careia proiectul de participare custand propriu si promovare la conferinta internationala SIBOS 09 -Hong Kong reprezinta un pas important.